Home arrow Actueel

Actueel

Vacatures!

o.a. voor klinisch psycholoog/behandelcoördinator. Lees meer!

Forensisch Psychiatrische Kliniek Assen TOPGGz gecertificeerd!

Het keurmerk TOPGGz voor de Forensisch Psychiatrische Kliniek en het Psychosecircuit van GGZ Drenthe is opnieuw toegekend! Het TOPGGz-keurmerk wordt toegekend aan topklinische ggz-afdelingen die zich toeleggen op diagnose en behandeling van ernstige, complexe en zeldzame psychiatrische stoornissen.

Duo interview hoogleraren Marike Lancel - Stynke Castelein

Duo interview "Perspectives on clinical psychology research"

Koninklijke onderscheiding voor hoogleraar Frans Koenraadt

Op 25 mei ging hoogleraar Frans Koenraadt, forensisch psycholoog en criminoloog met emeritaat aan de Universiteit Utrecht. Koenraadt is als wetenschappelijk onderzoeker verbonden aan de Forensisch Psychiatrische Kliniek (FPK) van GGZ Drenthe.

Vacature GZ-psycholoog Slaapcentrum voor Psychiatrie

Deze vacature is voor 12 uur per week voor onbepaalde tijd.

Vacatures

Op dit moment hebben we een vacature voor Verpleegkundig Specialist, GZ-psycholoog en Psychiater. Meer informatie vindt u onder "werken bij", rechtsboven op deze site.

Oratie Marike Lancel

Dinsdag 27 maart 2018 houdt dr. M. (Marike) Lancel, vanwege GGZ Drenthe benoemd tot hoogleraar in de Faculteit Gedrags- & Maatschappijwetenschappen met de leeropdracht Slaap en psychopathologie, haar oratie, getiteld: En morgen gezond weer op? Nachttherapie in de psychiatrie

Marike Lancel bijzonder hoogleraar Slaap en Psychopathologie bij de RUG

Dr. Marike Lancel is op 1 november benoemd tot bijzonder hoogleraar ‘Slaap en Psychopathologie’ aan de Rijksuniversiteit Groningen. Marike is verbonden aan GGZ Drenthe, als hoofdonderzoeker van de Forensische Psychiatrie en als somnoloog (expert in de slaapgeneeskunde) bij het Slaapcentrum voor Psychiatrie Assen.

Symposium internet en sociale media

De Forensische Psychiatrie van GGZ Drenthe organiseerde op 5 en 6 oktober een symposium over internet en sociale media: een complexe realiteit in strafrechtspleging en forensische psychiatrie.

Boeken Forensische Psychiatrie GGZ Drenthe

​Naar aanleiding van symposia van de Forensische Psychiatrie van GGZ Drenthe is een aantal boeken gepubliceerd.

Wegwerkzaamheden in Assen

De gemeente Assen voert vanaf mei wegwerkzaamheden uit op onder meer de Overcingellaan en de Europaweg-Zuid. Dat is een belangrijke route naar het ggz-terrein en de Forensisch Psychiatrische Kliniek.